Medicul premierului Netanyahu, întâlnire cu Ludovic Orban: este interesat să ofere sprijin Constanței și noii administrații locale

0
451

Premierul Ludovic Orban a efectuat o vizită oficială în Israel, iar cu această ocazie s-a întâlnit, marți, cu omologul său, Benjamin Netanyahu, și cu președintele statului, Reuven Rivlin. O altă întâlnire a premierului a fost cu Tvica Berkovits, consulul de Onoare al României în Israel. Tvica Berkovits este medicul premierului Benjamin Netanyahu de 27 de ani.

Consulul de Onoare al României în Israel și totodată consilier onorific al premierului Ludovic Orban, Tvica Berkovits s-a născut în Maramureş, la Târgu Lăpuş, dar a emigrat cu soţia, și ea româncă, în Israel.

Pe agenda discuțiilor între Ludovic Orban și Consulul de Onoare al României în Israel a fost și Constanța și necesitățile orașului de care Tvica Berkovits este foarte apropiat.

Dr. Berkovits a salutat alegerea noului primar Vergil Chițac și a promis că va face tot ce îi stă în putere să ajute administrația locală cu expertiza israeliană pe zona de sănătate, agricultură (la nivel de județ) și tehnologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.