Medicul stomatolog AL-Mutawakel Mohammed, încă un pas pentru ridicarea unei noi clinici stomatologice la Constanţa

0
1734

Medicul stomatolog AL-Mutawakel Mohammed vrea să ridice o clinică dentară pe strada Ion Rațiu, nr.106. Este vorba despre o clădire de două etaje, pe care stomatologul o va folosi și ca locuință. În acest sens, a fost inițiat un memoriu de prezentare pentru proiectul “Plan Urbanistic de Detaliu pentru construire imobil P+2E”, iar cei care doreaau să vină cu obiecţiuni şi sesizări o puteau face pe adresa de e-mail a Primăriei. Acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece pe toată perioada în care proiectul a fost în consultare publică, nu a fost primită nici o sesizare.

Prin PUD se va realiza detalierea modului specific de construire pe parcela studiată, cu respectarea reglementărilor aprobate prin documentația de urbanism care vor substitui reglementările prevăzute pentru parcela studiată prin PUG Constanța. Funcțiunea principală propusă este de locuință individuală la etajele superioare. La parter este propusă, ca funcțiune secundară, clinică dentară.

Amplasamentul studiat are acces auto din strada Ion Rațiu cu legătură în strada Chiliei și strada Banu Mihalcea. Pentru staționarea autovehiculelor se propun 4 locuri acoperite în sistem de platformă mobilă (multiparking).

Conform APM Constanța proiectul nu se supune procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată având în vedere localizarea amplasamentului în raport cu ariile protejate, zona-tampon, monumente ale naturii sau arheologice, zona cu restricții de construire, zona costieră.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.