PUD-ul celor de la Iridex Grup, undă verde de la constănţeni. Nu au fost formulate sesizări

0
442
Strada Industrială - Foto: Primăria Constanţa

Societatea de salubrizare Iridex Grup a elaborat un Plan Urbanistic de Detaliu pentru construirea unui imobil de două etaje şi reconfigurarea spaţiului urban din zona Industrială. Primăria Municipiului Constanţa a făcut public anunţului de consultare publică pentru proiectul „PUD – strada Industrială, nr. 2A+2, șantier 1, Constanţa” şi nu a fost primită nici o notificare sau observaţie în ceea ce priveşte proiectul, astfel firma a primit undă verde.

În perioada 20 noiembrie – 5 decembrie 2020 anunţul privind consultarea propunerilor PUD a fost postat pe pagina Primăriei Constanţa şi au fost emise şi 2 notificări, în acest sens, către proprietarii limitrofi ai terenului studiat. Pe tot parcursul derulării procesului de informare şl consultare publică nu s-au depus solicitări de la persoane interesate care vizează reglementările propuse.

Având în vedere faptul că zona din care face parte terenul ce a generat documentatia, se situeaza într-o zona a orasului ce a prezentat şi prezintă interes pentru noi investiţii şi dezvoltări, o parte din terenul de 1.690 mp se doreste a fi modernizat prin elaborarea PUD-ului. Beneficiarul dorește extinderea construcției existente către partea posterioară a terenului. Se propune și amenjarea incintei cu elementele necesare unei bune funcţionări, precum locuri de parcare, containere mobile şi spaţii verzi. Noul corp de construcție va avea regim de înălțime de S+P+2E. În consecință, pentru investiția propusă sunt necesare 14 locuri de parcare, dar se vor asigura 30 de locuri.

S.C. Iridex Group Salubrizare S.R.L. este o firmă specializată în managementul deșeurilor care prestează servicii de salubrizare la nivel național și a fost înființată în anul 2008.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.