METEO. Săptămână cu mult soare pe litoral

0
110
Plajă de pe litoralul românesc. FOTO Cătălin SCHIPOR

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) informează cum va fi vremea în această săptămână în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade Celsius. 

Luni, 12 iulie a.c.  Ora 9.00- Marți, 13 iulie a.c., ora 9.00


Vremea va fi călduroasă în cea mai mare partea a regiunii, unde disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală va atinge, local, pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări îndeosebi încursul după-amiezii, când pe arii restrânse, vor fi averse, descărcări electrice și condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări trecătoare asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 32 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime se vor situa între 19 și 24 de grade.

Marți, 13 iulie a.c., ora 9.00- Miercuri, 14 iulie a.c., ora 9.00


Vremea va fi călduroasă în partea continentală, unde disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală va atinge, local, pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări îndeosebi în cursul după-amiezii, când pe arii restrânse, vor fi averse, descărcări electrice și condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări trecătoare asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 32 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime se vor situa între 19 și 23 de grade.

Miercuri, 14 iulie a.c., ora 9.00- Joi, 15 iulie a.c., ora 9.00


Exceptând zona litoralului, vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va avea înnorări temporare după-amiaza, când pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice și condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 32 de grade, cu cele mai scăzute valori în zona de coastă, iar cele minime se vor situa între 18 și 24 de grade.

Joi, 15 iulie a.c., ora 9.00- Vineri, 16 iulie a.c., ora 9.00

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare partea a regiunii, unde disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi mai multsenin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 34 de grade, cu cele maiscăzute valori pe litoral, iar cele minime se vor situa între 19 și 24 de grade.

Loredana MIHAI 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.