AUDIO: De la ce a pornit scandalul de la Agigea, în care o femeie gravidă a fost bruscată

0
677

Pe data de 1 iulie, oamenii legii erau solicitaţi, prin apel la 112, să intervină în Agigea, la un scandal între două cupluri. Ulterior, oamenii legii au precizat că nu a fost depusă plângere de către nici una dintre părţi. A fost transmisă, totuşi, o sesizare către primărie, aceasta fiind redirecţionată către Poliţie.

Conform primelor informaţii de la momentul respectiv, un individ certat cu legea, Viorel P., a avut un schimb de replici cu un bărbat şi o femeie din Agigea, după care a sărit la bătaie. La faţa locului a fost solicitată intervenţia Poliţiei, precum şi o ambulanţă, întrucât femeia agresată este însărcinată.  Imediat după incident, oamenii legii au spus că scandalul “s-a produs între două cupluri, doi bărbaţi şi partenerele acestora, care au petrecut împreună, iar la un moment dat s-au luat la ceartă. Situaţia a degenerat şi s-au luat la bătaie. A fost solicitată Poliţia şi o ambulanţă. Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, inclusiv femeia însărcinată fiind în afara pericolului. Momentan, nici una din persoanele implicate nu a depus plângere”.

Între timp, Focus Press a intrat în posesia unei înregistrări audio din momentul scandalului, di care reiese că unul dintre barbate, Viorel, şi-a adus aminte de o datorie şi a pretins celuilalt bărbat să îi dea telefonul în contul sumei imputate.

Înregistrarea a fost făcută de una dintre persoanele prezente la masă – atenţie, limbaj vulgar!

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.