Mihai Lupu dă asigurări că se vor reface drumurile în localitatea Ciobanu, afectate de ploile abundente

0
114

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța (CJC) transmite care este obiectivul principal al Societății „Drumuri Județene Constanța S.A.”- acela de a asigura drumuri bune și sigure tuturor locuitorilor județului Constanța.

La baza acestui deziderat există un program asumat ce include activități concrete și realizabile, dar poate cel mai important, implică o comunicare permanentă cu reprezentanții UAT-urilor, care nu întârzie să ne racordeze la actualitate și la nevoile stringente ale comunităților locale. Zilele trecute, asupra comunei Ciobanu s-a abătut un adevărat potop.

Precipitațiile abundente au afectat drumurile din localitate, făcându-le aproape impracticabile. Aastfel, Mihai Lupu s-a deplasat la fața locului, alături de Răzvan Zagon, directorul general al Societății „Drumuri Județene Constanța S.A.”, pentru a analiza situația împreună cu edilul comunei, Tudorel Gurgu, și a veni în sprijinul acestei comunități.

Angajații societății au realizat măsurători pentru a stabili necesarul de materiale pentru refacerea străzilor afectate și am primit asigurări din partea conducerii societății, că va interveni operativ și va concentra toate mijloacele necesare pentru a remedia această situație, cât mai curând posibil.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.