Mihai Trăistariu recunoaște că viața lui este agitată: “La sfârșit de an contează cifra de afaceri a sufletului tău”

0
358

Artistul constănțean, Mihai Trăistariu, și-a ținut fanii la curent cu situația în care se află. Imediat după pandemie, acesta era fericit că începea să-și reia activitatea, că avea concerte, iar mica lui afacere cu școala de talente era pe un făgaș bun. Iată că acum l-a cuprins puțin melancolia, precizând că viața lui este puțin agitată.

”Viața mea e cam agitată. Mai mult pe drumuri decât pe acasă. Uneori te ajunge oboseala. Alteori… gândul te poartă spre … un refugiu. Vrei la pădure. Vrei liniște. Vrei în munți. Tu cu tine. Puțini dintre voi înțelegeți viața tulbure a unui artist. Vreo 6 pisici mă înțeleg. Vreo 10 câini. Și … vreo 2-3 persoane apropiate”, a spus Mihai Trăistariu.

Acesta a mai precizat că atât pandemie, cât și războiul, dar și criza energetică l-au pus pe gânduri și că fericirea nu înseamnă bani și mașini de lux.

”Pandemia, războiul, criza energetică … m-au pus pe gânduri. Am ajuns la concluzia că fericirea nu înseamnă doar bani, vacanțe, mașini sau viață de lux. Pentru mine, de vreo 3 ani încoace … fericirea înseamnă liniște, pace, calm, sănătate maximă, oameni buni în preajma mea, fericirea înseamnă animaluțele mele dragi, micile talente pe care le descopăr la concursurile mele, proiectele mele de suflet, contactul cu publicul meu. Fericire înseamnă… mai mult să dăruiești decât să primești. Când îți faci contabilitatea la sfârșit de an, cifra de afaceri a sufletului tău, cu bunele și relele anului care tocmai s-a-ncheiat, ar trebui să-ți spună ceva. Taică-meu, Dumnezeu să-l ierte, avea o vorbă : Fericirea înseamnă activitate. Dacă-ți umpli timpul cu lucruri care-ți plac, ești un om fericit! Fericire vă doresc și vouă! Și liniște! Și… să fiți buni! Faceți fapte bune zilnic. Bumerangul trimis în Univers îți va întoarce acest bine… înzecit!”, potrivit lui Trăistariu.

Liliana BELCIUG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.