Mike Tyson povestește de ziua în care l-a prins pe Brad Pitt cu fosta sa soție: Eram într-o comă emoțională

0
570

Fostul boxer afirmă că nu ține niciun fel de râvnă împotriva celebrului actor, dar că în acel moment a fost rănit când i-a văzut împreună, notează AS.com

Mike Tyson a povestit într-un interviu în ziua în care l-a cunoscut pe Brad Pitt, o primă întâlnire care s-a încheiat aproape într-o ceartă monumentală. Căile boxerului și ale actorului s-au încrucișat în 1989, când boxerul era o adevărată vedetă mondială a sportului, iar Brad era încă un tânăr actor care își făcea drum la Hollywood și a cărui faimă era departe de ceea ce a crescut în prezent, ca o legendă a filmului viu.

Fostul boxer american Mike Tyson a povestit într-un interviu pentru The Real când a văzut-o pe fosta sa soție, actrița Robin Givens, alături de Brad Pitt. Acest lucru s-a întâmplat la sfârșitul anilor 80, în timp ce amândoi treceau prin procesul de divorț, dar se mai întâlneau: „A trebuit să merg la biroul avocatului meu, dar am vrut să mă opresc acasă la Robin pentru a mai petrece timp cu ea. Pot spune că, fiind tânăr îmi era dor de ea ”, a început fostul boxer.

Mike a ajuns la casa lui Robin, dar când a văzut că nu este acasă, a decis să plece, dar în acel moment precis, fosta sa soție a sosit de mână cu Brad Pitt: “Eram într-o comă emoțională. Îmi luaseră inima și o zdrobiseră. Toate acestea m-au lăsat complet copleșit. Nu aveam energie pentru a lupta cu nimic “, a comentat el despre cele întâmplate.

Reacția lui Brad Pitt

Potrivit lui Mike, Brad, doar văzându-l l-a implorat să nu-l lovească: “Brad trebuie să fi fost beat sau ceva, el mi-a implorat să nu-l lovesc și mi-a spus că doar au petrecut câteva clipe împreună și nimic altceva” a spus el. Deși nu a fost cel mai bun mod de a-l cunoaște, luptătorul a recunoscut că actorul „părea un tip prietenos”.

De asemenea, fostul campion al lumii grele susține că nu deține niciun fel de râvnă împotriva interpretului din Oklahoma: “Nu sunt supărat pe Brad, în niciun fel. În mod clar, nu port ranchiună pentru că, dacă ar fi, nu ar mai fi în viață” , a spus Tyson râzând.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.