Milionarul Dușu mai construiește două garsoniere

0
1204

Două spații comerciale de la parterul unui bloc cu opt etaje din Faleză Sud vor fi transformate în garsoniere. Firma lui Niculae Dușu a obținut și autorizația de construire în acest sens.

Primăria Municipiului Constanța a eliberat și autorizația de construire pentru transformarea a două spații comerciale de pe str. Zefirului nr. 10A în două apartamente cu o cameră, nu numai certificatul de urbanism. Așa că firma milionarului Niculae Dușu, S.C. DDN Global S.R.L., se poate apuca de lucrări.

În decembrie 2017, patronul Celco (alături de vărul său Ion Dușu) obținuse autorizație de construire pentru modernizarea spațiilor comerciale existente la parterul blocului FA14, prin modificare fațade și recompartimentări interioare. Dar de atunci și-a schimbat viziunea și a decis schimbarea destinațiilor acestora în apartamente de locuit, fără alte recompartimentări sau schimbări de fațade. Fiecare din cele două garsoniere vor fi compuse din hol, bucătărie, grup sanitar, cameră și debara. Camerele va avea pardoseli din parchet lamalar, iar în restul spațiilor utile se va monta gresie ceramică derapantă. Aria utilă a unui apartament va fi de 33,76mp, iar pentru cel de-al doilea, de 34,19mp.

S.C. DDN Global S.R.L. are ca principal domeniu de activitate „Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“ și a încheiat anul trecut cu un profit net de peste 2,1 milioane de lei, la o cifră de afaceri de 3,3 milioane de lei. Firma lui Niculae Dușu înregistrează și datorii de peste 9,1 milioane de lei.

Reamintim că DDN Global S.R.L. construiește în zona Trocadero un ansambul rezidențial cu spații comerciale la parter, pe str. Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 14, la intersecție cu str. Salcâmilor. Cele două blocuri deja ridicate au nouă, respectiv șase etaje, în total 64 de apartamente. În plus, ansamblul include și un imobil parter cu destinația spațiu comercial, care se completează cu spațiile comerciale de la parterul celor două blocuri.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.