Militari de la Capu Midia, premianți la concursul “OMUL ANULUI 2019”

0
196

Cinci cadre militare ale Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană ”general de brigadă Ion Bungescu au fost declarate câștigătoare ale concursului “OMUL ANULUI 2019”, organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene.

Festivitatea de premiere a militarilor a fost organizată, miercuri, 30 septembrie 2020, în incinta unității militare, cu respectarea normelor de protecție sanitare. Locul I la categoria “Instrucție și luptă” a fost ocupat de locotenent-colonelul Cătălin Bompa Butnariu, șef al modulului Operații și Instrucție din cadrul CNIApAA.

Tot locul I, dar la categoria “Învățământ, știință și artă militară” a fost obținut de maistrul militar clasa a II-a Bogdan Crețu, din cadrul Poligonului Complex de Trageri Capu Midia. Preotul de garnizoană categoria a II-a, Cristian BICHER, a ocupat locul I la categoria “Credință și altruism”.

Tot pe podium s-au clasat și locotenentul Gabriela-Anca MEDREA, ofițer de relații publice al Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “general de brigadă Ion BUNGESCU” care a obținut locul al II-lea la categoria “Presă, film și literatură” și maistrul militar principal Constantin Arhire care s-a clasat tot pe locul al II-lea la categoria “Logistică și Infrastructură”

Concursul are ca obiectiv recompensarea valorii profesionale şi manageriale a personalului militar şi civil care a contribuit, în decursul anului 2019, la crearea unei imagini pozitive a instituţiei militare şi la creşterea vizibilităţii structurilor din compunerea Statului Major al Forţelor Aeriene la nivel local, național și internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.