Militarul pedofil, care pipăia fetițele pe plajă, a fost trimis în judecată

0
295
Palatul de Justitie - Constanta

Militarul deghizat în salvamar, care pipăia fetițe de 7-8 ani, pe o plajă din Constanța, a fost trimis în judecată. Este acuzat de agresiune sexuală, faptă pedepsită de legea penală cu până la 10 ani de închisoare.

Procurorii au finalizat urmărirea penală în cazul lui Remus Petrică Marcovici, acuzat de agresiune sexuală în rândul unor fetițe aflate pe o plajă din Constanța.  Individul, angajat al MapN, se afla pe plajă, deghizat în salvamar, probabil pentru a da un aer de încredere. Astfel a reușit să se apropie de mai multe fetițe și, sub pretextul că vrea să le învețe să înoate, a început să le pipăie. Mai mult decât atât, individul ar fi săvârșit și acte de exhibiționism, în sensul că a început să se masturbeze în prezența uneia dintre minore de numai 7 ani.

Cazul a fost sesizat polițiștilor prin apel 112 de către părinții fetiței. Polițiști din cadrul Secției 1 s-au deplasat la fața locului și l-au identificat pe individul de 38 de ani, care a fost reținut și dus la audieri.

După mai bine de o lună și jumătate, urmărirea penală s-a încheiat, iar Remus Petrică Marcovici a fost trimis în judecată, prin rechizitoriu, sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Pedeapsa prevăzută pentru aceaqstă faptă este închisoarea de la 3 la 10 ani. Magistrații Judecătoriei Constanța urmează a fixa primul termen de judecată.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.