Ministrul Drulă a pus gând rău Autorității Navale Române: “Am trimis și acolo Corpul de Control pentru că sunt, la fel, suspiciuni”

0
2404
Autoritatea Navala Romana. FOTO Alexandra VASILE

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat, duminică, 4 iulie 2021, la Timişoara, că Agenţia de Salvare a Vieţii Omenești pe Mare (ASVOM) va fi desfiinţată şi că a primit un acord în acest sens de la premierul Florin Cîţu. De asemenea, la Administraţia Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ), Portul Galaţi și Autoritatea Navală Română (ANR) a fost trimis Corpul de Control.

“În ceea ce priveşte celelalte instituţii din domeniul naval, Administraţia Fluvială a Dunării de Jos, Porturile Galaţi, Autoritatea Navală Română, am trimis şi acolo Corpul de Control pentru că sunt, la fel, suspiciuni. Acolo am luat deja măsuri de schimbare a conducerilor, am adus profesionişti, la fel ca şi la Portul Constanţa în Consiliile de Administraţie. De altfel e un proces amplu de numire a profesioniştilor de organizare de proceduri pentru mandate stabile pe patru ani ca să nu mai stea la mâna politicului. Face parte din efortul de profesionalizare pe care îl facem“, a mai declarat Cătălin Drulă.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.