Viorel Cataramă, nemulțumit de Mamaia: “În funcțiile publice ajung tot mai mulți idioți. Plaja, mărită nejustificat”

2
789

Din ce în ce mai mulți turiști se plâng de noile condiții de pe litoralul românesc. Unul dintre ei este și Viorel Cataramă. Odată cu demararea proiectului de mărire al unor plaje, cum e și cea din Mamaia, au apărut și problemele. Cele existente, cum ar fi mizeria de pe plaje, prețurile, uneori foarte mari, determină românii să se reorienteze către alte destinații. Multe dintre aceste destinații, exotice, nu sunt cu mult mai scumpe decât un sejur la Mamaia, susține Viorel Cataramă, care a explicat de ce a ales să renunțe la litoralul românesc.

De multe ori un sejur de weekend pe litoralul românesc, la Mamaia, este mai scump decât în țara vecină, Bulgaria, și nu numai. Din păcate asta nu este tot. În comparație cu litoralul bulgăresc, la noi mizeria, aglomerația și serviciile lasă de dorit.

În timpul studenției (comunismului) am lucrat ca ghid ONT. În 1991 am fost ministrul (secretar de stat) TURISMULUI. N-aș fi fi crezut atunci când turismul în țară mea se va prăbuși! Mamaia, 2021. În toată lumea se caută soluții ca hoteluri să fie cât mai aproape de plajă. La noi, toate hotelurile sunt îndepărtate de plajă, care a fost mărită nejustificat. Consecința: un spațiu imens, fără mult nisip, dar cu coji de scoică care nu permit turiștilor să meargă desculți în apă, murdărie, hoție (de șlapi)! Plus, cearceafurile și umbreluțele aduse de acasă, la concurență cu șezlongurile marilor hoteluri! Nu mai este permisă nici funcționarea barurilor de pe plajă, așa că dacă vrei apă ți-o aduci de acasă! Și asta, pentru că în funcțiile publice ajung tot mai mulți idioți! Îi putem înțelege pe francezi și pe elvețieni de ce vor să plece cât mai grabnic din România! Deja, tot mai mulți turiști regretă Mamaia din timpul comunismului! Pentru că, prostia, tembelismul și cretinismul domină, din ce în ce mai mult spațiul public“, susține Viorel Cataramă.

A.V.

2 COMENTARII

  1. Cum nejustificat? Plajele s-au mărit pentru că se cheltuia o sumă consistentă printr-un singur contract, cu un comision fabulos. Interes public? Nu există, că nu e nici in Constituție.

  2. Dacă face statul o fabrică de mobilă pe plajă și o donează lui Cataramă, funcționarii devin deîndată smart. Pentru că priceputul Cataramă face hipermarket din fabrică și atrage turiști berechet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.