Ministrul Muncii: „Alocațiile mărite vor fi plătite fără întârziere”

0
164

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a postat pe pagina sa de socializare un mesaj care face referire la problema alocațiilor, anunțând că totul este în grafic și alocațiile mărite vor ajunge la timp la copii.

Aceasta a mai acuza, prin intermediul postării acuzat apoi PSD că i-ar fi plăcut ca banii să fie livrați cu întârziere, chiar dacă asta i-ar fi afectat pe oameni, numai ca să aibă motiv să atace Guvernul PNL și să mai câștige niște puncte electorale.

„Alocațiile mărite (prima etapă) vor fi plătite fără nicio zi de întârziere. Cupoanele sunt gata, transferurile sunt făcute. La alocații, plățile se fac, mai întâi, pe carduri. Începând cu data de 8 pentru că în primele zile ale lunii autoritățile locale au de transmis o serie de informații.
Ultimele verificări, totul e în grafic.

Las PSD fără un subiect (întârzieri la plata pensiilor și a alocațiilor mărite) din care spera să mai câștige niște puncte în alegeri. Așa gândesc ei, cei din PSD – s-ar fi bucurat să nu reușim să ne încadrăm în termen cu toate procedurile necesare, de la rectificare până la prima plată. Indiferent de impactul asupra oamenilor, ei s-ar fi bucurat dacă aș fi întârziat o zi.

Cea mai bună armă împotriva PSDului căruia nu-i place munca: să ne vedem de treabă. Să avem încredere că #sepoate. Până la urmă, îi facem să nu mai conteze.

Sunt atât de multe lucruri de rezolvat. În curând începe o nouă zi de muncă!”, a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.