Ministrul Sănătății vine la Constanța pentru a vedea de ce Spitalul de Boli Infecțioase este încă nefuncțional

0
3330

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a declarat vineri, 7 ianuarie a.c., în cadrul unei conferințe de presă faptul că săptămâna viitoare va fi prezent la Constanța, la Spitalul de Boli Infecțioase, într-o vizită de lucru.

Acesta a spus că dorește să vadă care este motivul pentru care unitatea sanitară este încă închisă și nefuncțională, deși au trecut patru luni de la tragicul incendiu, în urma căruia șapte persoane și-au pierdut viața.

În cadrul conferinței, ministrul Sănătății a spus că este inadmisibil ca spitalele afectate de incendii, în cursul anului trecut, să fie, încă, nefuncționale, făcând referire la spitalele din Piața Neamț sau Constanța. Vizitele de lucru în Constanța, precum și în alte spitale din țară vin în contextul debutului valului 5 al pandemiei de coronavirus.

„Mi se pare ciudat că aceste spitale, afectate de incendii, nu și-au reluat activitatea. Voi merge la Constanța săptămâna viitoare, la Spitalul de Boli Infecțioase unde a avut loc tragicul incendiu pentru a vedea de ce, încă, nu poate fi redeschis, în contextul în care cazurile COVID-19 sunt, din nou, în creștere”, a pus ministrul Sănătății Alexandru Rafila.

L.M.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.