Mircea Andrei Cazan, copilul de aur al șahului constănțean, are în palmares zeci de victorii

0
1198
Mircea Andrei Cazan

Vreme de peste șapte luni șahul și-a închis porțile, rămânând activ doar în mediul on line. În acest timp constănțeanul Mircea Andrei Cazan, elev al Colegiului Național ,,Mircea cel Bătrân’’, obține o serie de rezultate notabile grație nenumăratelor ore de antrenament. Mircea este legitimat la Clubul Sportiv Fianchetto, iar antrenorul său este Iulian Mihailov.

Printre aceste frumoase realizări se numără: Locul II la Festivalul Internațional de Șah “Cireșar -2020”, Locul III cu echipa ACS Fianchetto Constanța la Campionatul Internațional de șah online pe echipe al României 2020, Component al lotului Național Online 2020. De curând s-au reluat și competițiile în fața tablei și copilul de “aur” al șahului constănțean aduce acasă încă două prestigioase trofee: Trofeul Internațional de Șah Centrocoop 2020 și Cupa Phoenicia.

De remarcat este și faptul că în cele două competiții sportivul de la ACS Fianchetto Constanța a înregistrat 11 victorii, un singur rezultat de egalitate și nici o înfrângere.

Ne mândrim cu astfel de rezultate și îi urăm succes lui Mircea în competițiile viitoare’’, a declarat antrenorul Iulian Mihailov.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.