Moțiune împotriva ministrului Sănătății, Nelu Tătaru: este acuzat că a mințit în legătura cu criza sanitară provocată de pandemia de COVID-19

0
395

Deputații se vor pronunța, miercuri,24 iunie a.c., prin vot, asupra moțiunii simple depuse de aleșii PSD împotriva ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

Intitulată “Sănătatea românilor nu este firmă de pompe funebre”, moțiunea a fost dezbătută, marți, în plenul Camerei Deputaților, unde și-a prezentat punctul de vedere și ministrul Nelu Tătaru. Aleșii PMP și UDMR au anunțat că nu vor vota moțiunea.

Vot în Camera Deputaților asupra moțiunii simple împotriva ministrului Sănătății

În textul moțiunii, semnatarii îl acuză pe ministrul Sănătății că minte în legătură cu felul în care a fost gestionată criza sanitară provocată de pandemia de coronavirus, scrie b1.ro

”După ce fostul ministru al sănătăţii a vrut să “privatizeze” sănătatea, actualul ministrul PNL al sănătăţii se ocupa de “tunuri”, “vânzări de masca fără bon”, numiri controversate ale unor oameni în Consiliile de Administraţie de la Unifarm sau Antibiotice Iaşi, care să se ocupe doar de alte “tunuri”, gen livrarea de Etichete pentru medicamente sau măşti la suprapreţ. PNL minte! Ministrul Sănătăţii minte. (…) Minte personalul medical care nu a avut materialele de protecţie, minte personalul medical care aşteaptă stimulentele, minte personalul medical legat de plata orelor suplimentare şi a sporurilor. (…) Minte populaţia României! Minte populaţia Bucureştiului! Minte că se testează populaţia”, au notat contestatarii lui Tătaru care au cerut demisia acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.