Motocicletă furată din localitatea Corbu! Se oferă recompensă

1
1526

O persoană din localitatea Corbu oferă recompensă celor care pot oferi informații cu privire la un autovehicul implicat într-o infracțiune. Imaginea a fost surprinsă de camerele de luat vederi și se pare că are legătură cu furtul unei motociclete. În cauză, polițiștii efectuează cercetări.

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Corbu au fost sesizați, de către un bărbat, la data de 23 septembrie a.c., cu privire la faptul că, în perioada 16-21 septembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în anexa unui imobil nelocuit, aflat în construcție, din comuna Corbu, de unde ar fi sustras o motocicletă.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei.

duba folosită la infracțiune, sursa: Facebook

La scurt timp, adică pe 24 septembrie, o persoană din localitatea Corbu a precizat că oferă recompensă celor ce pot furniza informații legate de un anumit autovehicul surprins în zonă.

Ofer recompensă pentru cine ajuta la identificarea acestei dube implicate într-o infacțiune”, potrivit mesajului.

L.B.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.