Google a acordat „Recenzia de Aur“ unor afaceri HoReCa din România: printre ele, o cafenea din Constanța

1
1425

Un număr de 24 de afaceri HoReCa din România au obţinut „Recenzia de Aur“ de la Google, pe baza aprecierilor înregistrate pe Google Maps în ultimele o sută de zile.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, Google a premiat unele afaceri din domeniul HoReCa, cu recenzii pe Google Maps. Acestea sunt din cele opt regiuni de dezvoltare ale României şi trei domenii de activitate (restaurante, hoteluri şi cafenele). Ele au un profil verificat şi actualizat cu toate detaliile în Google Profilul Companiei, unde au publicat actualizări constante şi care au avut cel puţin o sută de recenzii pe Google Maps şi un rating de minimum 4,5 stele.

Printre cafenelele premiate se numără și Filicori Zecchini Caffe din Constanța, de pe Bulevardul Tomis.

„Unul dintre principalele obiective ale Google în România este să sprijinim atât persoanele fizice, cât şi afacerile mici să crească prin digital. Proiectul Recenzia de Aur îşi propune să facă cunoscute acele afaceri care sunt apreciate de clienţi prin note şi recenzii pe Google Maps şi Căutare. O prezenţă digitală puternică, ce poate fi creată prin instrumente gratuite şi la îndemână, precum actualizarea Profilul Companiei pe Google, ajută micile afaceri să fie vizibile către clienţi din toată ţara şi chiar din străinătate. Ne bucurăm, totodată, că putem să oferim aceste premii în special afacerilor din HoReCa, una din cele mai afectate industrii în ultimii ani“, a declarat Dan Oros, director de marketing la Google România.

Reprezentanţii Google precizează că, pentru a ajuta IMM-urile româneşti să îşi îmbunătăţească prezenţa on-line şi să iasă în evidenţă în motorul de căutare, a dezvoltat, recent, instrumentul Oportunităţi Locale.

În prezent, pe Google Maps se regăsesc peste 13.000 de restaurante (din care mai mult de o mie au rating peste 4,5, la peste o sută de recenzii), 10.000 de hoteluri/unităţi de cazare (din care mai mult de o mie au rating de peste 4,5, la peste o sută de recenzii) şi aproape 3.000 de cafenele (aproximativ 400 cu rating de peste 4,5, la mai mult de o sută de recenzii).

V.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.