Mrini Eye Hospital, o șansă pentru o viață normală: persoanele cu posibilități financiare reduse se pot califica pentru obținerea gratuită a cristalinelor!

0
104

Ziua Mondială a vederii a fost marcată joi, 14 octombrie, și la Constanța. Anul acesta, motto-ul care îndeamnă oamenii și sistemele de sănătate să treacă la fapte de Ziua Internațională a vederii este „ Love your Eyes” – “Iubește-ți ochii”!

În acest context, Alcon România oferă 10 cristaline Clareon persoanelor care au nevoie de implant și care nu își pot permite financiar o astfel de operație.

Cele 10 cristaline Clareon sunt oferite spre a fi implantate până la sfârșitul acestui an. Spitalul Mrini Eye Hospital și Lions Club Constanța sprijină și se implică în această campanie socială.

Lipsa posibilităților materiale îi determină pe cei mai mulți oameni cu probleme de vedere să stea, să aștepte până își pierd vederea de tot. Mulți pacienti vin foarte târziu la medic. Văd asta mai ales la oamenii în vârstă care nici nu îndrăznesc să se gândească financiar la o operație. Cristalinul artificial nu vindecă doar cataracta, ci poate elimina necesitatea de a purta ochelari”, a declarat dr. Hicham Mrini, medic specialist oftalmologie, specialist în chirurgia cataractei și chirurgia refractivă.

În perioada următoare, persoanele cu posibilități financiare reduse se pot programa pentru un screening oftalmologic la Mrini Eye Hospital în urma căruia se pot califica pentru obținerea gratuită a cristalinelor. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil pentru această campanie demarată de Alcon România.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.