Muftiul Muurat Iusuf se vaccinează antiCOVID cu a treia doză și îndemnă și membrii comunității să o facă

1
355

După ce a primit primele două doze de vaccin antiCOVID la începutul acestui an, șeful Cultului Musulman din România, muftiul Muurat Iusuf, merge luni, 18 octombrie a.c., pentru a primi a treia doză (booster). Acesta îi îndemnă, totodată, pe toți membrii comunității să apeleze cu încredere la vaccin, pentru a-și asigura o rezistență mai mare la virus.

În contextul sanitar actual, este foarte important pentru fiecare dintre noi să avem grijă de noi și de cei din jur, să ne protejăm sănătatea și să facem același lucru și cu cei dragi. Anul acesta, virusul SARS-CoV-2, care ne-a bulversat pe noi toți de mai bine de un an și jumătate, în urma mutațiilor suferite, varianta Delta, este mai contagios decât în urmă cu un an.

„Vaccinul este, în acest moment, cea mai eficientă armă pentru a lupta împotriva pandemiei de COVID-19. Eu am ales să fac acum a treia doză pentru că am încredere în medici, în știință, în oamenii care au competența de a transmite mesaje referitoare la această problemă. Este de datoria noastră, a fiecărui individ, indiferent de credința sau de limba vorbită, să luptăm împotriva acestei pandemii. Sănătatea, atât cea personală, cât și a întregii societăți în care trăim, este cel mai de preț dar lăsat de către Bunul Creator.

Vă îndemn pe toți să faceți același lucru, pentru că doar așa vă protejați pe voi și pe cei dragi și doar așa vom redobândi normalitatea de dinainte de pandemie“, a transmis muftiul Muurat Iusuf.

V.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.