Multiple lansări de carte, la Biblioteca Județeană Constanța

0
102

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman“ Constanța, cu sediul pe str. Mircea cel Bătrân nr. 104 A, organizează miercuri, 7 iulie 2021, ora 17.00, în Aula Bibliotecii, multiple lansări de carte.

Miercuri, 7 iulie a.c., ora 17.00, în Aula Bibliotecii Județene „I.N. Roman“ vor fi lansate mai multe volume;

  • Mihaela Meravei, Prezumția de fericire – Saadet-i-ebediyie (Ex Ponto, 2020), poezie, ediție bilingvă româno-tătară, în traducerea doamnei Güner Akmola; dar și Colivia de sticlă (Ex Ponto, 2020), poezie,
  • Selma Rashid Calil, Când merii înfloresc din nou (Colorama, 2020), roman.

Mihaela Meravei este membră a Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România și scrie o poezie ce marchează o viziune a  sentimentelor la modul feminin, un concert al emoțiilor.

Romanul Selmei Rashid Calil ne deschide o poartă către o lume orientală în care tradiția și modernitatea se regăsesc, uneori pe poziții antagonice, și în care sensibilitatea feminină se încarcă de particularitățile unui alt spațiu de cultură și civilizație.

Evenimentul este moderat de către prof.univ.dr.habil. Angelo Mitchievici, directorul Bibliotecii Județene, cu participarea, în calitate de invitați, a lui Ovidiu Dunăreanu, scriitor, redactorul-șef al revistei Ex Ponto, și a Dianei Dobrița Bîlea, scriitoare, membri ai Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, care vor prezenta cărțile autoarelor.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.