Municipalitatea a decis: Răzvan Florea trebuie să pună în siguranţă depozitul pe care vrea să îl transforme în centru sportiv integrat

0
2398

Societatea Sial Com 2000 SRL a cărei asociat este fostul consilier local PSD Răzvan Florea intenţionează să schimbe destinația unui depozit dezafectat în centru sportiv integrat. Este vorba despre depozitul situat pe strada Avram Iancu numărul 17 din Constanța.

Amplasamentul se află în apropierea a bazinului de înot unde Răzvan Florea antrenează viitorii înotători.

Acționarii societății au început demersurile pentru această investiție încă de anul trecut, iar la data de 7 mai societatea a obţinut de la Primăria municipiului Constanţa certificatul de urbanism cu numărul 1641, care prevede “Schimbare de destinație clădire existentă din depozit în centru sportiv integrat, realizare subsol și supantă în volumul existent, supraetajare până la P+4e, realizare terasă verde circulabilă pe clădire”.

Însă, clădirea situată la numărul 17 ce face obiectivul de investiții este dezafectată și trebuie efectuate lucrări de punere în siguranță, astfel a fost emisă Autorizația de Construire cu numărul 560 în vederea “Lucrări de intervenție în primă urgență pentru punerea în siguranță imobil, consolidare pereți parter, conform expertizei tehnice, conform prevederilor Legii nr. 50/1991”. Totodată, a fost impusă și o condiție: se va completa Autorizația de construire cu documentația DTAC, taxele, avizele și acordurile stabilite în certificatul de urbanism înregistrat cu nr.135251 din 07.07.2021, până la solicitarea procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor.

Societatea intenționa să aducă intervenții la acel depozit prin supraetajare de la parter, la parter plus etaj, însă municipalitatea motivează faptul că mai întâi imobilul necesită lucrări de punere în siguranță.

Date despre societatea Sial Com 2000 SRL

Aceasta a fost înființată în anul 1999, având sediul pe bulevardul Aurel Vlaicu, la numărul 135. Asociați sunt Răzvan Ionuț Florea, Oana Florea și Sorin Ștefănescu. Cifra de afaceri în anul 2020 a fost de 3.215.958 de lei, profit net de 164.280 de lei și datorii de 2.554.710 de lei.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.