Municipalitatea dă undă verde: CJC va amplasa stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice

0
132
FOTO: EnelX

Primăria municipiului Constanța a eliberat, în cursul zilei de joi, 11 august a.c., trei certificate de urbanism pentru Consiliul Județean Constanța pentru amplasarea stațiilor de reîncărcare pentru vehiculele electrice la obiectivele CJC.

Este vorba despre actele de urbanism cu numerele 1824, 1825 și 1826 pentru amplasarea de stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice. Amplasamentele sunt situate pe bulevardul Mamaia, numărul 331A, strada Nespecificată din municipiul Constanța și bulevardul Tomis, numărul 51. Actele au o valabilitate de un an.

Consiliul Județean Constanța intenționează să monteze trei stații de reîncărcare (fiecare pentru alimentarea a două mașini concomitent) la Pavilionul Expozițional, la Casa Albă și la Delfinariu.

Precizăm faptul că în luna martie a.c., Consiliul Județean Constanța a lansat o licitație publică pentru achiziționarea de servicii de elaborare a documentaţiei tehnico-economice faza Studiu de Fezabilitate, precum şi întocmirea documentaţiilor complete necesare depunerii, obţinerii şi predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizaţiilor pentru obiectivul de investiţie „Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice la obiective aflate în domeniul public al judeţului Constanţa“.

Valoarea estimată a achiziţiei este de 135.000 de lei, fără TVA, iar criteriul de atribuire al contractului este prețul cel mai scăzut. Durata estimată a contractului este de 120 de zile calendaristice.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.