Municipalitatea se ține de cuvânt și începe asfaltarea străzilor din Palazu Mare

0
122

La începutul acestui an, primarul Constanței s-a întâlnit cu locuitorii din Palazu Mare pentru a stabili ce străzi pot fi făcute, pentru a-i scoate din noroaie. Aceștia au fost de acord să își cedeze bucăți din terenuri, numai să fie construite drumurile necesare. La aproximativ trei luni distanță, municipalitatea a început demersurile pestru asfaltarea a trei străzi.

Cartierul Palazu Mare pare să nu fie un cartier al municipiului Constanța, asta pentru că încă există străzi pietruite, cu trotuare largi, pline de bălării și crăpături. Asta deși, în ultimi ani s-a tot construit în acest cartier, iar locuitorii au pretenția să aibă asfalt, așa cum este și normal într-un oraș civilizat. Administrația locală a demarat deja procedurile pentru o primă etapă de asfaltare. În acest sens, Primăria Constanța prin Confort Urban a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului acordul pentru proiectul Lucrări de construire aferente tramei stradale din Municipiul Constanta-Cartier Palazu Mare-etapa I: strada Păpădiei, strada Salviei, strada Socului, faza SF, DTAC.

Informaţiile privind memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul APM Constanța, strada Unirii nr. 23 în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

În vara anului trecut au fost create condiții moderne de trafic pietonal și rutier în cartierul Palazu Mare. Strada Dumbrăveni a fost reabilitată complet, iar străzile Santinelei, Năvodului și Petre Dascălu au fost modernizate.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.