Naționala de futsal a României a pierdut ambele meciuri de verificare contra Marocului

0
164

Prima reprezentativă de futsal a României a disputat saăptămâna aceasta la Rabat două meciuri amicale în compania naționalei țării gazdă Maroc. Tricolorii au pierdut ambele partide cu 1-6 și 2-5.

Cele două meciuri din cadrul mini-turneului din Maroc s-au disputat în condiții speciale pentru tricolori. În plus, selecționerul Robert Lupu a lipsit din delegația tricoloră fiind izolat după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Chiar și aceste condiții, consider că au fost două meciuri de verificare foarte utile pentru noi. Am întalnit campioana Africii, o echipă foarte puternică, tehnică și foarte mobilă, care ne-a solicitat la maximum. Au evoluat toți băieții care au făcut deplasarea, din acest punct de vedere mini-turneul fiind un test util. Au fost chiar și două debuturi în naționala României, cele ale jucătorilor Andor Balint și Kedei Barna. Au jucat bine, cu mult curaj, integrandu-se foarte bine în planul tactic și în relațiile de joc cu ceilalți colegi. Cel mai mult însă s-a simțit lipsa selecționerului Robert Lupu. Sunt convins că avându-l alături de noi lucrurile ar fi stat cu totul altfel”, a declarat Dumitru Stoica, veteranul și căpitanul naționalei României.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.