Arest prelungit pentru doi indivizi care aproape au omorât în bătaie un bărbat, la Băneasa

0
1320
Foto-ARHIVĂ

Judecătorii constănțeni au decis menținerea măsurii arestului preventiv față de doi indivizi, din județul Constanța, acuzați de tentativă de omor.

Este vorba despre Ismail Samir și Ismail Samet care, în luna octombrie a acestui an, au fost implicați într-o altercație pe raza comunei Băneasa – județul Constanța, moment în care l-au agresat pe un bărbat, aplicându-i acestuia lovituri cu obiecte dure. Dosarul penal, pentru loviri și alte violențe, a fost întocmit de polițiștii Secției 8 Rurală Băneasa, iar  cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia. Ulterior, după ce s-a constatat că loviturile primite au pus în pericol viața victimei, procurorii au schimbat încadrarea juridică a faptei, în tentativă de omor, iar cauza a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Cei doi agresori au fost arestați preventiv, iar vineri, 11 decembrie, Tribunalul Constanța a constatat că se impune menținerea acestei măsuri preventive pentru următoarele 30 de zile. Totodată, judecătorii au respins cererea celor doi privind înlocuirea acestei măsuri cu una mai blândă, cum ar fi arestul la domiciliu. Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.