Nenorocire: un bărbat a murit după ce a căzut pe casa scării unui bloc

0
3425

Un bărbat de doar 45 de ani a decedat după ce a suferit un accident de muncă. Totul s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, 17 februarie, a.c., în jurul orelor 16.00, când bărbatul, angajat la o firmă de curățenie, a căzut pe scări și a suferit mai multe traumatisme. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul județean Constanța, însă în data de 21 februarie a decedat.

Ionel. M. era angajat ca muncitor necalificat și active în cadrul firmei SC Activ Eric-Col SRL, societate care se ocupă de curățenie în apartamente, case ori spații de birouri. Mai exact, în timp ce Ionel se deplasa către locul unde se aflau colegii de muncă, pe casa scării, s-a dezechilibrat și a căzut. Victima a fost transportată și internată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde a decedat în data de 21.12.2020, în jurul orei 6.00.

Evenimentul este cercetat de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.