Primăria Năvodari vine în sprijinul oamenilor: se dau tichete sociale pentru Paște! Care sunt condițiile

0
112

Înainte de Paște, năvodărenii vor primi tichete sociale. Cu ajutorul acestora ei pot cumpăra alimente și cele necesare. Echipa Direcției de Asistență Socială a început să primească cereri pentru acordarea tichetelor sociale cu ocazia sărbătorilor Pascale, tichete oferite de Primăria Năvodari persoanelor defavorizate din oraș.

Administrația locală oferă tichete sociale următoarelor categorii de beneficiari, conform HCL nr. 30/24.02.2017, modificată prin HCL nr. 236/20.09.2019: pensionari cu venituri până în 1.450 de lei, persoane fără niciun venit, persoanele încadrate în grad de handicap grav sau accentuat, beneficiarii de venit minim garantat, precum și beneficiarii de alocație de susținere a familiei. Valoarea nominală a unui tichet social este de 10 lei. În funcție de categoria socială din care fac parte beneficiarii, administrația locală acordă între 4 și 6 tichete sociale/persoană.

Așteptăm cererile dumneavoastră! Persoanele îndreptățite se vor prezenta cu actul de identitate original, pensionarii vor avea cuponul de pensie și persoanele încadrate în grad de handicap certificatul de încadrare în grad de handicap. Distribuirea tichetelor sociale de Paște 2021 va începe în data de 19 aprilie 2021“, anunță reprezentanții administrației locale.

Cererile, însoțite de documentele aferente fiecărei categorii de beneficiari în parte, se pot depune astfel:

• în perioada 15 februarie – 31 martie 2021, de Luni până Vineri, între orele 08.00-12.00, la sediul Cantinei de Ajutor Social, din Str. Sănătății, nr. 2, intrarea dinspre Serviciul Impozite și Taxe Locale

• în perioada 1 aprilie – 9 aprilie 2021, la sediul Direcției Asistență Socială, în orele programului cu publicul.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.