Neo Mamaia vrea să construiască trei blocuri de 12 etaje în zona cluburilor din stațiune

0
1421
FOTO: The Counselor

Neo Mamaia SRL a obținut patru certificate de urbanism din partea Primăriei Constanța vineri, 15 octombrie a.c.

Firma din Capitală vrea să construiască, în zona cluburilor din Mamaia Nord, trei imobile cu regim de înălțime P+12E și destinația apartamente de vacanță, locuințe permanente, funcțiuni turistice, amenajărie ale spațiilor publice, semipublice sau private. Toate pe strada Itaca, la numerele 4, 6 și 8.

În plus, Neo Mamaia a primit un document de urbanism pentru edificarea unui ansamblu cu regim de înălțime P+4-5E retras și funcțiuni pentru turism, apartamente de vacanță, locuințe permanente, amenajări ale spațiilor publice, semipublice sau private.

Societatea comercială din București are principal domeniu de activitate dezvoltarea (promovarea) imobiliară și ca asociați firma Neo Properties Development SA și pe Octavian Avrămoiu. În 2020, a realizat o cifră de afaceri de peste 180.000 de lei și pierderi de peste 5 milioane de lei.

Neo Properties Development SA îl are ca acționar tot pe Octavian Avrămoiu (18%) și firma One United Propertis SA (82%). Societatea pe acțiuni are sediul social tot în Capitală și ca domeniu principal de activitate activități ale holdingurilor. În 2020 nu a avut activitate, raportând pierderi de peste 25.000 de lei.

Și One United Properties are sediul în București și ca acționari pe Victor Căpitanu (35%), Andrei Liviu Diaconescu (35%) și o listă de persoane fizice și juridice care însumează 29,59% din acțiuni. Anul trecut a avut o cifră de afaceri de peste 33 de milioane de lei și un profit netde peste 93 de milioane de lei.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.