SCANDALOS! Muncitori prinși în timp ce deversau resturi de beton pe un teren privat din Mamaia Sat

2
3251

Locuitorii unor străzi din Mamaia Sat au ajuns la exasperare din cuza unor muncitori care execută lucrări în zonă. Motivele sunt diverse, dar cel mai nou aspect deranjant este faptul că angajații firmelor de construcție aruncă tot feul de resturi pe unde apucă, de multe ori pe proprietăți private. Mai mult decât atât, aceștia au început să își spele utilajele și să arunce resturile de beton… tot pe un domeniu privat!

Un localnic ne-a sesizat faptul că a surprins, de mai multe ori chiar, muncitorii cum își spălau autobetonierele  și deverasu totul pe un teren proprietate-privată. Bărbatul chiar a făcut și poze cu telefonul mobil.

Terenul aparține cuiva care, momentan, este plecat, iar ei vin să-și spele mașinile de beton pe proprietatea lui. I-am văzut cum deversau betonul spălat. Ultima dată s-a întâmplat acum 2-3 zile, iar când m-am luat de unul, s-a simțit tot el deranjat, căde ce îl fotografiez”, ne-a declarat localnicul.

Tot el ne-a mai precizat că, între timp, au venit polițiștii și le-au aras atenția să nu mai arunce resturi și nici să nu mai deverseze nimic pe acel teren.

Nu am reușit să aflăm cărei firme aparține autobetoniera din imagini sau al cărui angajat este muncitorul respectiv, însă, după cum se vede, vehicului are numere de Tulcea.

Așa cum arătam și zilele trecute, o altă problemă a fost cauzată de o basculată de mare tonaj care a rămas împotmolită și chiar a distrus o lucrare făcută nu demult, pe strada M17, acolo unde ae fost prelungite rețelele de apă și canalizare. Ploile din ulima perioadă și încărcătura mult prea mare au făcut ca vehiculul să se înfunde în pitrișul pus pentru a fi compactat. A fost evoie de intervenția unor alte utilaje pentru a-l tracta din acea zonă.

Daniel ALBU

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.