Neobișnuit mod de a-ți anunța divorțul

0
405

Solistul trupei Vunk și-a anunțat, vineri, divorțul. Cu o fotografie neașteptată!

Cornel Ilie și soția sa, Eliza, au pus capăt unei căsnicii de cinci ani într-un mod amiabil, fără scandaluri și acuzații, discreți, așa cum au fost în relația lor din toți acești ani. Solistul trupei Vunk a făcut anunțul pe pagina sa de pe binecunoscuta rețea de socializare: „Din «Poveste» a rămas «O veste»: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul «divorț» să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață.
Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire“.

Un mesaj sincer, plin de înțelesuri. Ce uimește și mai mult este, însă, fotografia ce însoțește anunțul: cei doi își strâng mâna amical și zâmbesc, siguri pe ei și cu încredere în viitor, probabil.

Eliza și Cornel Ilie erau căsătoriți din 2015 și au împreună doi copii.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.