Preotul Banu, APEL către enoriași: “Știu că traversăm cu toții o perioadă grea, dar mai știu că acest obiectiv este de importanță majoră; puteți sprijini și voi”

0
2138

În Techirghiol se muncește de zor la Așezământul de copii abandonați și mame aflate în dificultate. Construcția așezământului a început la inițiativa preotului Claudiu Banu, parohul Bisericii Sf. Mina din Constanța, preot care reușește, în ciuda multiplelor lipsuri și impedimente, să se lupte pentru cei aflați în dificultate. Preotul Banu face apel la toți cei care pot să sprijine acest obiectiv de importanță majoră. Orice ajutor din partea voastră este important pentru ca acest așezământ să poată fi deschis.

Dragii mei, am încheiat o săptămână de muncă, la Așezământul de copii abandonați și mame aflate în dificultate.Greu dar nu imposibil, provocator dar cu Dumnezeu în gând și în suflet, lucrurile imposibile devin posibile.Saltelele pentru cele 32 de paturi au ajuns la Așezământ, mulțumesc Cătălin Ivan. Parchetul a fost montat în cele 16 dormitoare. Zona de parter este aproape de final, prin urmare putem spune că pe interioare suntem aproape gata, Iulian Constructii Quality. Mai avem de lucru: decorativa pe exterior, amenajarea demisolului, curtea exterioară și gardul cât și achiziția celor două centrale de 50 KW.Vă mulțumesc tuturor donatorilor și sponsorilor pentru ajutor. Știu că traversăm cu toții o perioadă grea, dar mai știu că acest obiectiv este de importanță majoră. Rămâne deci prioritate finalizarea și darea în folosință. Puteți sprijini și voi, cei ce vedeți această postare, finalizarea acestui Așezământ social în cont, Parohia Sfantul Mare Mucenic Mina, Banca Românească RO31 BRMA 0140 0141 0230 0000“, susține preotul Claudiu Banu.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.