Neversea și Untold ar putea fi anulate și anul acesta. Ce spune Arafat

1
661
Neversea

Șeful DSU, Raed Arafat a dat vestea momentului pentru sute de mii de români, fani ai marilor festivaluri de muzică ce au loc în perioada verii în România, precum Untold, Neversea sau Electric Castle, anume aceste festivaluri este posibil să nu se țină nici în 2021.

Festivalurile ar putea fi interzise. Raed Arafat a anunţat, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că Untold și Neversea, marile festivaluri anunţate pentru acest an, s-ar putea să nu se ţină pentru că nu va fi permis un număr de zeci de mii sau de sute de mii de oameni, ci doar ca 100 sau 150 de persoane să desfăşoare o activitate împreună, potrivit Capital.ro

„S-a supărat pe mine cineva că am zis, atenţie că nu e sigur că veţi putea organiza concerte cu zeci de mii de oameni şi imediat a ieşit unul să comenteze de la Cluj că Arafat nu se pricepe la industrie, mă pricep mai mult la medicină, aşa este, e adevărat. Au început să anunţe de vânzare de bilete, noi nici nu ştim cum o să fie la vară şi o să ajungem la faza în care din nou o să iasă discuţii, scandal, cine îi despăgubeşte pe cei care au cumpărat biletele, cine o să facă asta…(…) Ei trebuie să anunţe oamenii că e pe riscul lor”, a afirmat Arafat.

Raed Arafat a ținut să precizeze faptul că până la vară se poate ajunge la o creştere din punct de vedere a situaţiei epidemiologice.

Arafat consideră că cine decide organizarea acestor festivaluri trebuie să îşi asume şi faptul că acestea nu se vor putea desfăşura.

„Nimeni nu poate să garanteze că astfel de festival poate să aibă…eu sper, dar nici măcar procente nu putem să dăm. Dacă întrebaţi colegii de la INSP, colegii de oriunde despre aşa ceva o să spună că e prea devreme, nu pot să vă spun nimic. Cine decide îşi asumă acest lucru, nu ai cum să îmi noi o facem şi apoi să începem să ne certăm cu o lună înainte că voi de ce nu ne lăsaţi. Sunt două, trei, patru festivaluri care se fac pe an, care la acest moment încă nu ştim dacă vor putea să se ţină, nu pentru că avem ceva cu festivalurile, dar pentru că este probabil că nu vom putea să permite un număr mai mare decât 100 de oameni sau 150 sau 50 să desfăşoare o activitate împreună. Asta e problema”, a mai spus Arafat.

Organizatorii festivalurilor Neversea şi Untold au anunţat organizarea acestora în această vară, în luna iulie fiind programat evenimentul muzical de la Constanţa şi în august, cel de la Cluj-Napoca.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.