Nici COVID-ul nu se pune cu partidul

0
1243

Comuna Liebling, județul Timiș, a fost în acest week-end în sărbătoare. Motivul? Inaugurarea noului stadion din localitate, o investiție de 200.000 de euro, pe care va evolua echipa de liga a V-A din comună.

În plină pandemie inaugurarea a fost una cu fast și care nu a ținut deloc cont de măsurile de distanțare. Practic, primarul liberal al comunei, a făcut spectacol, la care au fost invitați, printre alții primarul Timișoarei, Nicolae Robu, sau senatorul PNL de Timiș Alina Gorghiu.

Primul meci pe proaspătul teren renovat a opus ,,Old Boys ” Atletico Liebling și ,,Old Boys” Poli Timișoara. În programul inițial mai trebuia să se desfășoare un amical între Atletico Liebling și Timișul Sag, dar acesta nu a mai avut loc.

Nimeni nu a avut nimic de obiectat, în ciuda faptului că toate competițiile de fotbal, mai puțin Liga 1, sunt suspendate, iar antrenamentele se fac, dacă se fac, în condiții draconice de igienă și distanțare socială.

În tribune au fost prezenți aproximativ 200 de spectatori care nici ei nu au ținut cont de reguli pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Mai plastic spus, în plină pandemie, Liga a V-a a învins Liga 1. La meciurile de pe prima scenă a fotbalului românesc accesul spectatorilor pe stadion este interzis.

Pentru ca totul să fie ca în povești, mingea de joc a fost adusă cu elicopterul.

Tudorel ENE

Sursă foto: opiniatimisoarei/ facebook Atletico Liebling

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.