Nicuşor Buzgaru, posibilul înlocuitor al lui Bogdan Bola la conducerea Apelor Române Dobrogea Litoral

0
1251
Sediul ABADL. FOTO ABADL

Directorul Administrației de Apă Bazinală Dobrogea Litoral (ABADL), Bogdan Bola, se află pe lista Partidului Național Liberal la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie pe loc eligibil pentru Camera Deputaților. Dacă va intra în Parlament Bogdan Bola va trebui să își dea demisia din funcția de director. O variantă de înlocuitor este Nicușor Buzgaru.

Nicușor Buzgaru lucrează de mai mult timp la ABADL și este de profesie inginer. Acesta a fost managerul pentru mai multe proiecte ale instituţiei, printre care și cel pentru Reducerea Eroziunii Costiere, adică înnisiparea plajelor de pe litoralul românesc.

Chestionat cu privire la acest subiect, Bogdan Bola a declarat, pentru Focus Press: „Nu depinde de mine cine va fi noul director. Nicușor Buzgaru este un om extrem de pregătit care face o treabă de excepție. Totuși, până la acel moment, trebuie să vedem ce se va întâmpla la alegerile parlamentare și dacă voi pleca sau nu de la conducere”.

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral are în administrare o suprafață de 16.501 kmp (judeţele Constanţa şi Tulcea), structurata pe bazinele hidrografice Dunăre și Litoral. O componentă deosebit de importantă a cadrului natural este reprezentată de plajele Mării Negre, din care plajele cu caracter turistic au o suprafata de cca. 230 ha. Bogdan Bola, liberalul care a venit la conducerea ABADL la începutul acestui an, s-a făcut remarcat imediat datorită controalelor pe care le-a desfășurat pe litoral, dar și pentru amenzile pe care le-a aplicat unor oameni cu destulă influență în județul nostru.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.