Nicușor Constantinescu a dat în judecată Comisia de disciplină a Penitenciarului Poarta Albă

0
585

Curtea de Apel Constanța a respins o cerere de strămutare, formulată de Nicușor Constantinescu, într-un dosar în care Constantinescu a dat în judecată comisia de disciplină din cadrul Penitenciarului Poarta Albă. Este pentru a doua oară, luna aceasta, când o instanță îi respinge o astfel de cerere fostului președinte al Consiliului Județean Constanța.

În fapt, Nicușor Constantinescu a cerut strămutarea dosarului 577/256/2021, înregistrat la Judecătoria Medgidia, în care acesta a contestat o decizie a Comisiei de disciplină a penitenciarului, fiind vorba despre unele abateri disciplinare.

Probabil nemulțumit de modul în care are loc judecarea acestei cauze, Constantinescu a cerut strămutarea dosarului la o altă instanță de aceeași competență, însă magistrații Curții de Apel Constanța, unde s-a judecat cererea, au respins-o, marți, 18 mai, ca nefondată.

În baza art.74 alin.1 Cod procedură penală respinge ca neîntemeiată cererea de strămutare formulată de petentul Constantinescu Nicuşor Daniel în dosarul penal nr.577/256/2021 al Judecătoriei Medgidia. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală obligă petentul la plata sumei de 500 lei, cheltuieli judiciare avansate de stat”, se arată în decizia instanței, care este definitivă.

Următorul termen, pe fondul cauzei, de la Medgidia, va avea loc pe data de 26 mai.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.