Nimeni nu vrea să fie șeful Biroului gestionare animale abandonate din cadrul Primăriei Constanța

1
512

Primăria Municipiului Constanța a organizat concurs pentru ocuparea funcției de șef Birou gestionare animale abandonate. Nu a fost depus niciun dosar de înscriere.

Până la data de 05.01.2022 (inclusiv), cei interesați și-au putut depune dosarele pentru concursul organizat de Primăria Constanța pentru ocuparea funcției de șef Birou gestionare animale abandonate.

Candidații trebuiau să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specialitatea științe economice sau drept și studii superioare de masterat în domeniul administrației publice sau management. În plus, vechime în specialitatea studiilor absolvite de cinci ani.

Însă, până la termenul-limită, 05.01.2022 (inclusiv), nimeni nu a depus un dosar de înscriere.

În schimb, pentru concursul de pcupare a două posturi de inspector Specialitate în cadrul acestui biroul al Primăriei Constanța, au fost depuse trei dosare, din care două au fost acceptate. Al treilea a fost respins deoarece nu îndeplinește condițiile de vechime în specialitatea studiilor (licență) necesare ocupării postului contractual: un an în specialitatea științe administrative, juridice, economice sau inginerești.

Proba scrisă se va desfășura luni, 17.01.2022, ora 10.00, iar interviul candidaților admiși după aceasta, miercuri, 19.01.2022, ora 14.00.

Valentin ISPAS

1 COMENTARIU

  1. La animale e nevoie de cineva cu suflet bun, care sa aiba grija de acestea.

    Din caini maidanezi nu ies bani, de-asta nu s-a depus niciun dosar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.