Se deschide o stație peco SOCAR, pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța

0
1081
Foto-arhivă

Compania petrolieră de stat a Azerbaidjanului, Socar Petroleum intenționează să construiască o benzinărie pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, în apropierea Cimitirului Constantin Predescu. Astfel a fost depusă la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) documentația necesară investiției.

În cursul anului trecut societatea a deschis două benzinării în judeţele Ialomiţa şi Brăila, reţeaua operatorului ajungând în prezent la 63 de staţii de carburanţi pe plan local. Reţeaua de staţii de alimentare Socar din România aco­peră 25 de judeţe, prin­tre care Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, , Bacău, , Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Sibiu, Argeş, Bucureşti, Braşov, Damboviţa, Satu-Mare, Dolj, Brăila, Gorj şi Ialomiţa, ajungând și în Constanța.

De dată recentă, instituția abilitată de mediu anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Construire stație de distribuție carburanți cu instalațiile și amenajările aferente, elemente de semnalistică, organizare de șantier- Socar I.C. Brătianu”, propus a fi amplasat pe bulevardul  I. C. Bratianu nr. 214-214 lot 2/2 – 216.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa de pe strada Unirii la numărul 23 şi la sediul titularului Socar Petroleumcu sediul pe strada Pechea la numerele 32-36, din municipiul București, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.