Noi cazuri de șoferi aflați sub influența alcoolului, depistați în trafic

0
210

Așa cum ne-am obișnuit, polițiștii au întâlnit, din nou, în trafic, șoferi care conduceau pe drumurile publice, fiind în stare de ebrietate.

La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 18.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Eforie Nord, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 02.50, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe raza municipiului Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.