Situație fără precedent în localitatea Cuza Vodă: 19 persoane confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Elevii vor învăța de acasă

0
410
Localitatea Cuza Vodă

Localitatea constănțeană Cuza Vodă a avut de suferit pe perioada stării de urgență, fiind parțial carantinată, 10 persoane fiind infectate cu virusul Covid-19 din cei 3.586 de locuitori.

Situația nu arată prez ”roz” nici astăzi, la o săptămână până la începerea noului an școlar, deoarece 19 persoane au fost confirmate pozitiv cu Sars-Cov-2, într-o perioadă scurtă de timp, astfel că, orele se vor desfășura exclusiv online.

Contactat de Focus Press, edilul localității Cuza Vodă, Viorel Dulgheru a declarat că elevii vor primi tablete pentru a putea participa la ore:

”Da, ne aflăm pe lista roșie în ceea ce privește începerea noului an școlar, fiindcă au fost confirmate 19 persoane cu coronavirus. Tocmai de aceea orele se vor ține online. Școala și grădinița din localitate dispunea deja de cele necesare, măști, dezinfectant, dar copiii nu vor putea intra în unitățile de învățământ, ci doar profesorii care vor preda din clasă pentru elevii ce vor sta acasă. Pentru cei care nu au o situație bună am achiziționat tablete și vor fi repartizate, iar pentru ceilalți, ce deocamdată nu au cum să intre pe platformele online, la următoarea ședință de Consiliul Local vom supune la vot un proiect de hotărâre pentru achiziționarea tabletelor și pentru aceștia pentru ca absolut toți elevii să beneficieze de tablete din partea noastră”.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.