Noi condiții pentru obținerea vizei de muncă în Anglia

0
191
FOTO: YWeekend

Guvernul britanic a anunţat modificarea temporară a condiţiilor de obţinere a vizei de muncă în domeniul sănătăţii şi îngrijirii (Health and Care Worker Visa), incluzând personalul de îngrijire socială a adulţilor în Lista ocupaţiilor deficitare. Astfel, acesta se poate angaja cu un salariu minim anual de 20.480 de lire sterline.

Măsura cu caracter temporar pentru lucrători îngrijitori (care workers), asistenţi îngrijitori (care assistants) şi îngrijitori la domiciliu (home care workers) va intra în vigoare la începutul anului 2022, pentru o perioadă de cel puţin douăsprezece luni, a anunțat Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Informaţii suplimentare sunt disponibile pe site-ul Guvernului britanic: https://www.gov.uk/government/news/biggest-visa-boost-for-social-care-as-health-and-care-visa-scheme-expanded

Informații despre condiţiile de eligibilitate pentru viza în domeniul sănătăţii şi îngrijirii sunt disponibile la adresa de Internet https://www.gov.uk/health-care-worker-visa.

Pentru informații actualizate despre condițiile de acces pe piața muncii din Regatul Unit puteți consulta rubrica „Evoluţii recente privind accesul cetăţenilor români pe piaţa muncii din Regatul Unit“ de pe pagina de web a Ambasadei României la Londra la: http://londra.mae.ro/node/1053.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.