Zeci de persoane, arestate la un festival de muzică de Anul Nou din Sydney pentru infracţiuni legate de alcool şi consum de droguri ilegale

0
162
Foto cu rol ilustrativ, sursa Digi24.ro

Poliţia a arestat şi acuzat 85 de persoane de infracţiuni legate de droguri la un festival de muzică organizat de Anul Nou în Sydney, relatează duminică dpa, citat de ziare.com.

Poliţia din New South Wales a declarat duminică că arestările au fost rezultatul unei operaţiuni de amploare în cadrul Field Day 2022 care a vizat comportamente antisociale, infracţiuni legate de alcool şi consum de droguri ilegale.

Circa 11.981 de persoane ar fi participat la festivalul de muzică organizat sâmbătă în Victoria Park, în centrul Sydney. În timpul operaţiunii, poliţia a confiscat droguri, inclusiv MDMA, ketamină, ciuperci halucinogene, LSD, cocaină şi canabis.

Majoritatea celor arestaţi au fost acuzaţi de deţinere de droguri, în timp ce două persoane au fost acuzate de distribuţie.

Un tânăr de 22 de ani a fost găsit având asupra sa 50 de capsule de MDMA, a afirmat poliţia, adăugând că bărbatul s-ar fi luptat cu ofiţerii de poliţie în timp ce era percheziţionat, provocând “răni uşoare” unui poliţist. El a fost acuzat de furnizare de droguri interzise, agresarea unui poliţist şi opunere la arestare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.