Noi investiții imobiliare în orașul Ovidiu: o firmă care se ocupă de piese auto ridică mai multe imobile

0
795
Orașul Ovidiu

Orașul Ovidiu este unul dintre orașele care s-au dezvoltat vizibil în ultimii ani. Din acest motiv, mai mulți afaceriști au decis să își deschidă firme în localitate. Cea mai nouă investiție va aparţine unei societăţi comerciale care se ocupă cu vânzarea de piese auto, Ecom Auto Global SRL.

Societatea își dorește ridicarea unui imobil, iar un apropiat al firmei va edifica patru locuințe cu un etaj și mansardă pe același teren. În acest sens, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire 4 locuințe cuplate P+1E+M – investitor Cristian Mihai Baltaru, construire imobil P+1E+M, spațiu comercial la parter, spațiu birouri la etaj și locuință de serviciu la mansardă – investitor Ecom Auto Global SRL“, propus a fi amplasat în oraș Ovidiu, strada Variantei nr. 19.

Informaţiile privind proiectul pot fi consultate la sediul APM Constanța, din strada Unirii nr. 23, şi la cel al firmei mai sus menționate, în Ovidiu, strada E nr. 96B. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Constanța.

Firma Ecom Auto Global SRL a fost înființată în anul 2017 și are ca obiect de activitate comerț cu ridicata de piese și accesorii pentru autovehicule. Societatea este controlată în totalitate de Bogdana Anca Baltaru, care este și administrator. În anul 2022, întreprinderea a avut o cifră de afaceri de 6.239.635 de lei și un profit net de 377.129 de lei.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.