Garda de Mediu a amendat cu 60.000 de lei firma care a depozitat mormane de moloz, la Poarta 1

2
964
sursa foto: Facebook/ Stelian Ion

Garda de Mediu Constanța a amendat cu suma de 60.000 de lei firma care a depozitat, la Poarta 1, cantități mari de deșeuri rezultate din decopertarea unor străzi din municipiul Constanța. Anunțul a fost făcut de deputatul USR Constanța Stelian Ion.

Postarea integrală a deputatului constănțean:

„Este foarte important să restabilim ordinea și legea în Constanța.
În oraș, se fac lucrări în mod haotic și se adună munți de moloz unde nu te aștepți.
La intrarea în Poarta 1, operatorii economici au găsit de cuviință să adune tot molozul din oraș – de pe Ștefan cel Mare, de pe unde mai râcâie asfaltul și să-l depoziteze acolo. Pentru ei nu contează că este o zonă turistică. În plus, nu era delimitată acea zonă, mormanele de moloz reprezentând și un pericol pentru copii.
Am făcut o sesizare la Garda de Mediu, în legătură cu aceste mormane de moloz. Garda de Mediu a făcut verificări acolo, a confirmat ce am sesizat și a dispus sancțiuni în valoare de 60.000 de lei împotriva operatorului economic.
Dacă de la nivel de primar se dă tonul că la noi respectarea legii e opțională și se aplică după interes, atunci fiecare face ce îi trece prin cap, la fel cum au procedat și acești agenți economici.
Îi îndemn pe constănțenii care văd nereguli să le sesizeze, așa cum am făcut și eu cu un simplu email și câteva fotografii atașate, pentru a putea remedia ceva”.

P.I.

2 COMENTARII

  1. Garda de mediu sa vina si in parcul de la Far sa vada dezastrul ,pe langa munti de moloz au scos copacii si iau lasat pe trotuar sa se usuce ,au scos gardul viu si lau aruncat .

  2. In ce fel merg lucrurile la noi, este normal sa se strice treaba. Autoritatile fac tot ce pot sa pentru binele oamenilor, doar ca sistemul este corupt. Ne arata UE cu degetul si UN nu intelege de ce o tara atat de mare si performanta are atatea probleme. Dar vedem si se stie ca peste tot in lume sunt probleme. Ar trebui sa fim mai intelegatori si sa nu ne certam ca prostii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.