Noi investiții imobiliare la Techirghiol

0
513
Lacul Techirghiol, sursa foto: ABADL

Orașul Techirghiol și-a câștigat renumele de stațiune balneară datorită proprietăților curative ale Lacului Techirghiol. Nămolul sapropelic extras din adâncurile lacului este folosit cu succes în cele două baze de tratament existente în stațiune. Din acest motiv mulți turiști vin la Techirghiol, iar acest aspect a atras atenția celor care vor să pună bazele unei afaceri imobiliare.

Situat în sudul litoralului, în apropiere de Eforie, orașul Techirghiol s-a dezvoltat rapid în ultimii ani. Mulți oameni vin să facă tratamente cu nămol, iar pentru acest lucru au nevoie și de cazare. Probabil la acest lucru s-a gândit și o familie din Constanța care are în plan să ridice o vilă turistică pe strada Transilvaniei, iar în acest sens au solicitat acordul de mediu.

Agentia pentru Protectia Mediului Constanta anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Vilă turistică, împrejmuire teren, branșare/racordare la rețelele de utilități, amenajare spații verzi și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în oraș Techirghiol, strada Transilvaniei, nr. 3. Informaţiile privind memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul APM Constanța pe strada Unirii, nr. 23. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.