Nordis mai construiește un bloc de opt etaje în Mamaia Nord

0
913

Nordul stațiunii Mamaia s-a schimbat mult, în ultimii ani, și este într-o continuă dezvoltare. Au apărut noi resorturi turistice, care se întrec în oferte pentru a atrage turiștii, în condiții de lux. Un complex de 5 stele pare să răspundă tuturor exigențelor. Localizat în zona cluburilor din Mamaia Nord, complexul turistic Nordis, de 5 stele, beneficiază de o poziție strategică, în imediata vecinătate a plajei, dar cu ieșire și la bulevardul Mamaia, ceea ce permite accesul direct și ușor. Și pentru că afacerile cu imobiliare merg foarte bine în zona litoralului, cei de la Nordis au decis să mai ridice un imobil cu opt etaje.

În acest sens, Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil S+P+8E – locuințe colective”, propus a fi amplasat în Oras Navodari, B-dul. Mamaia Nord, FN, lot 4/1/1/1. Informaţiile privind memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul APM Constanța pe strada Unirii nr. 23 şi la sediul Nordis Mamaia SRL, București, sector 1, Aleea Alexandru, nr. 21, et. 3, ap. 1. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Înfiinţată în anul 2008, Nordis Management SRL îi are asociaţi pe Poştoacă Gheorghe – Emanuel, cu 41% din capitalul social, Ivan Maria, cu 41%, Mihai Alexandru, cu 8%, Poştoacă Nicolae-Cristian, cu 5% şi Ivan George-Marian, cu 5%.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.