Nordis Mamaia – un resort de 5 stele unde poți cumpăra o cameră, iar Nordis îți plătește chirie lunar

0
1557

Nordul stațiunii Mamaia s-a schimbat mult, în ultimii ani, și este într-o continuă dezvoltare. Au apărut noi resorturi turistice, care se întrec în oferte pentru a atrage turiștii, în condiții de lux. Un complex de 5 stele, situat în cea mai modernă zonă de pe litoral, pare să răspundă tuturor exigențelor, venind în întâmpinarea clienților într-un mod cu totul și cu totul deosebit, indiferent de sezon. Pe lângă toate acestea, vine și cu un concept nou pe litoral.

Localizat în zona cluburilor din Mamaia Nord, complexul turistic Nordis, de 5 stele, beneficiază de o poziție strategică, în imediata vecinătate a plajei, dar cu ieșire și la bulevardul Mamaia, ceea ce permite accesul direct și ușor.

Complexul este format din 4 corpuri, a câte 11 etaje fiecare, având o arhitectură deosebită, într-o manieră exotică, cuprinzând 730 de camere de hotel și 290 apartamente rezidențiale, pe o suprafață de 80.000 metri pătrați. Fiecare spațiu de cazare, fie că vorbim despre apartamente sau camere simple, beneficiază de câte o terasă în forma undelor marine, iar interiorul este de tip ”smart”, însemnând dotări de ultimă generație, precum lumini inteligente și draperii electrice. Finisajele sunt, de asemenea, concepute pentru a inspira confort și bună dispoziție, pentru o vacanță ideală.

Complexul Nordis dispune de o plajă destul de generoasă, pe o suprafață de 10.000 metri pătrați, cu peste 1.000 de șezlonguri și bungalow-uri, beach-bar și piscină pentru copii.

Nu lipsește nici galerie comercială, situată în curtea interioară a resortului, care dispune și de terase. Tot în aceeași zonă se află și centrul SPA, care se preconizează a fi cel mai mare de pe litoral, în acest moment și care dispune de piscină acoperită.

Un concept unic – cumpărarea unei camere cu posibilitatea închirierii ei fostului proprietar

Elementul de noutate, valabil pe tot litoralul, îl reprezintă posibilitatea cumpărării de camere, pentru care Nordis poate plăti chirie în perioada în care acestea nu sunt ocupate/folosite.

În condițiile în care Nordis Mamaia Hotel este deschis 12 luni pe an, iar  toate camerele de hotel din corpurile 1 și 2 sunt închiriate prin contracte recurente cu durată de 10 ani, Nordis plătește lunar către proprietarul camerei o chirie calculată cu un randament de 7% pe an. Practic, cumpărătorii pot folosi o cameră pe post de casă de vacanță, după care o pot închiria către Nordis, ceea ce transformă achiziția unei camere într-o adevărată investiție.

Cu alte cuvinte, un resort de 5 stele oferă, pe lângă posibilitatea închirierii spațiilor de cazare, și oportunitatea cumpărării acestora, urmând ca noul proprietar să poată încasa lunar bani de pe urma închirierii lor.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.