Nu s-au înregistrat incidente la pelerinajul de la Peștera Sfântului Apostol Andrei

0
1977

Ministerul Afacerilor Interne mulțumește organizatorilor ceremonialului religios desfăşurat cu ocazia sărbătoririi hramului Mănăstirii Peştera Sfântului Apostol Andrei, precum și tuturor credincioșilor prezenți, pentru înțelegerea și buna credință de care au dat dovadă în respectarea regulilor de protecție sanitară!

Deoarece nu s-au înregistrat incidente, Ministerul Afacerilor Interne consideră că cetățenii au înțeles necesitatea respectării restricțiilor ce se impun în actualul context epidemiologic, dar și că structurile ministerului au fost la datorie, alături de români și pentru români.

Echipajele de jandarmi și polițiști, care au asigurat măsurile de ordine publică la ceremonialul religios, au avut drept principal obiectiv protejarea participanților.

În colaborare cu reprezentanții mănăstirii și ai D.S.P. Constanța, au fost stabilite trasee de deplasare pentru pelerini, astfel încât să fie respectate regulile de distanțare fizică.

Pentru a preveni producerea unor incidente, echipele de dialog special constituite i-au îndrumat pe pelerini și le-au oferit informații utile despre modul de organizare a evenimentului.

Totodată, le-au reamintit regulile care trebuie respectate, pentru a evita răspândirea infecțiilor cu SARS-CoV-2.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.