Nu se mai eliberează cărți de identitate persoanelor nevaccinate antiCOVID, la Constanța

0
2019

Activitatea ghișeului de eliberare a cărților de identitate din Constanța a fost suspendată pentru persoanele nevaccinate antiCOVID sau care nu se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Primăria Municipiului Constanța anunță că, din motive independente de voința noastră, activitatea ghișeului de eliberare a cărților de identitate a fost suspendată pentru persoanele care nu îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 12 alin. (4) din HG 1130/2021.

„Vă cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că, în cel mai scurt timp posibil (la finalizarea lucrărilor de reabilitare a parcării supraterane a City Park Mall), ghișeul își va relua activitatea. Vom anunța în timp util acest lucru“, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Reamintim că, potrivit art.4 alin.(5) al Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, documentele eliberate de autoritățile publice care expiră în perioada stării de urgență și a stării de alertă își păstrează valabilitatea 90 zile de la încetarea stării de urgență/alertă.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.